“Mijn paperassen lagen zowat overal in huis. Ik heb samen met Kathleen de administratie gecentraliseerd en een klassement opgezet met veel visuele ondersteuning.”

~ Lydia

“Ik kreeg energie van de workshop. De ‘problemen’ zijn heel herkenbaar en de oplossingen praktisch bruikbaar. Afwisseling tussen theorie en fijne opdrachten.”

~ Cursist workshop ‘Orde op zaken in je huis’

“Moet je je nu ook laten coachen om je huis een beetje op te ruimen? Neen, maar als je huis overvol staat met spullen van jezelf, je overleden ouders, je uitgehuisde kinderen, dan zorgt een opruimcoach er wel voor dat je er eindelijk niet alleen aan begint, maar het ook tot een goed einde brengt. En iets dat waarde brengt, mag ook iets kosten.”

~ Eric

“Heel leuke lessen, ik heb er enorm van genoten!”

~ Cursist online opleiding PO bij het CVA, feb 2021

“Kathleen brengt ons structuur en helpt de zaken één voor één aan te pakken. Ze is erg begripvol, denkt met ons mee en komt met oplossingen en praktische tips voor de dag. We kijken steeds uit naar de volgende ontmoeting met haar, want opruimen is nu een doe-traject om samen aan te pakken.”

~ C.

“Heel praktische tips – 2 verschillende sprekers voor verschillende onderdelen – ik heb veel bijgeleerd – toffe interessante workshop.”

~ Cursist workshop ‘Orde op zaken in je administratie’

“Kathleen is een expert binnen haar vakgebied.”

~ Cursistengroep online opleiding nov 2020-feb 2021

“Kathleen is een fijngevoelige vrouw die begint met goed te luisteren en de juiste vragen te stellen. Daarna neemt ze je bij de hand om tot een realistische planning en organisatie te komen, die past bij je levensstijl. Ze dringt zich niet op maar is er met raad en daad als je ze nodig hebt. Ze doet dit op een aandachtige en discrete manier. “

~ Ingrid