Over mij

Mijn professionele leven heeft een VOOR en een NA.

Voor het kantelpunt heb ik verschillende jobs uitgeoefend. Ik heb lesgegeven (Latijn en Grieks), mensen met een arbeidshandicap gecoacht en ik heb als provinciaal coördinator van het
VGPH (1) managements- en beleidstaken uitgevoerd. 

Rond mijn vijfenveertigste was ik wat uitgeblust. Gelukkig gebeurde er toen iets bijzonder. Terwijl ik als vriendendienst het atelier van een kunstenares-keramiste aan het opruimen was, zei ik spontaan: “Dit doe ik graag, hier krijg ik energie van.“ Haar antwoord daarop was: “Dan moet je professional organiser worden.“ Dat was nieuw voor mij. Maar het zaadje was gezaaid en na een opleiding te hebben gevolgd bij de NBPO in Utrecht, ben ik in 2012 gestart als zelfstandige professional organiser.

Coaching

De eerste jaren heb ik mij gefocust op individuele begeleidingen aan huis. Ik mocht mensen helpen met opruimen, administratie, planning. Ik was betrokken bij verhuizingen. En soms moesten doelen weer helder worden, moesten prioriteiten worden bijgesteld.

Vorming

Vanuit deze praktijkervaring ben ik workshops gaan geven in Vlaams-Brabant en Limburg. Daarmee kon ik een grotere groep van mensen bereiken met inzichten en tips rond opruimen en organiseren.  Ik realiseerde dit samen met Vinciane Steen, onder het vaandel van B-Organised. Ons motto is: Orde op zaken voor een lichter leven.
Meer informatie hierover vind je op de website www.b-organised.be.

Opleiding

De samenwerking met Vinciane loopt verder. Daarnaast heb ik sinds januari 2019 mijn eigen website en projecten. Zo kan je bijvoorbeeld het opruimen aan mij uitbesteden, als je zelf andere prioriteiten hebt. 
Ik geef ook les aan het Centrum Voor Avondonderwijs, waar ik ‘professional organisers in spe’ opleid. 

 

Ik hoop met Well-Organised bij te dragen aan jouw algemeen gevoel van welzijn.

 

(1) Vlaams Gebruikersoverleg voor Personen met een Handicap

Kathleen Well-organised